Att samtala

 ...stärker verkligen själen. Jag & Ann satt uppe länge länge i lördags kväll, skrattade och grät... Jag tror verkligen på att prata ut, "lätta sitt hjärta". På något sätt hjälps man då åt att bära tunga saker, och det känns helt plötsligt lättare, allting.

Ta hand om varandra!


Äventyr

Ikväll ska jag, Pillan, Anders & Fredde på Lady Gaga i Globen, ska bli sjukt kul! Våran 30-årspresent till pillan😃. Inatt sover vi på hotell i och i morgon blir det en strosardag i storstaden. Barnens farmor har hand om barnen.

Vi bokade biljetter till detta i februari, så jag hade då ingen aning om hur mitt schema skulle se ut, en chansning blev det. Tyvärr så råkade det bli så att ett utav de obligatoriska tillfällena i skolan är i morgon (såå typiskt). Därför är jag nu på väg till Västerås för att genomföra uppgiften tillsammans med Västeråsstudenterna istället, så att jag kan vara ledig imorgon. Puh! 

Hoppas ni får en härlig dag!
😘


Finheter

Igår hade vi verkligen en toppendag, jag, barnen, Livia & Ann. Vi började med en promenad till Ica Nära, där handlades det löständer. Sedan blev det lek i sjukhusparken, och när hungern gjorde sig påmind blev det en tripp till Gatstuberg, där vi grillade korv, blåsigt men mysigt. Vi trotsade sedan tröttheten med en bowlingmatch, mycket uppskattad av kidsen. Och vi pratar inte om vilken plats jag kom på...😁

Efter det blev det till att hyra film, hem och duscha och ha pyjamasparty. Lite käk hann vi också med, spaghetti & köttfärssås till barnen och tacorester till de vuxna. Toppenmysig dag verkligen!

Idag har vi spenderat dagen på Ikea, jag skulle köpa lite hinkar till sopsorteringen bl.a. Lite annat fint följde visst också med.

Tavla till Junis rum
En ny stekpanna, gjutjärn.


Ville även ha dessa kastruller, dock slut. Så om ngn vänlig själ har vägarna förbi kan ni väl plocka åt er dessa två.


Lite ljus & servetter följde också med!

Nu har vi precis haft temys och pyjamaserna är på! Dock fick jag ett litet utbrott när det visade sig att Anders tagit smöret (han är iväg och cyklar uppe i landet ngnstans), man kan väl berätta att man gör det iaf?! Nåväl i morgon är det vardag igen, jag ska till Västerås . Zzz