Snart

Det börjar lukta ledighet för min del! Anders har dock sin första arbetsvecka efter semestern nästa vecka. Jag jobbar nästa vecka, sedan är det ledigt för ett litet tag iaf...

Idag ska Anders få reda på om han får ledigt v.35. Då drar vi förhoppningsvis utomlands, hoppas!

Nu ska jag åka och handla...

Så här ser dagens ungar ut!
Härligt!

Gooood morgon! Eller ja, själv hade jag gärna sovit längre, sovit som en kratta i natt.

Igår hade vi en riktigt härlig familjedag! En onyttig sådan😜 Vi startade härifrån med första stopp Sörsjön. Där badade vi till hungern knackade på och åkte så till Pizza Hut. Jag och Anders var onyttigast och åt pizzabuffe, barnen ville ha spaghetti & köttfärssås. Därifrån åkte vi till Mirum Galleria och strosade lite, kom hem med en massa hobbylack (till pyssel & lekstugan) och två halsband från Gina Tricots superrrea (70%).

Efter det begav vi oss till smultronstället och åt stora goda glassar, jag tog en av de mindre men orkade ändå inte äta upp. Sedan åkte vi tuff-tufftåget runt i staden, riktigt bra chaufför som berättade många historier om Madicken, Juni lyssnade med stora ögon. Väldigt mysigt var det! Sedan avslutade vi med att gå upp för Ramundeberget, 270 trappsteg gjorde benen lite lätt skakiga. Barnen knatade på, asduktiga! Inköp av vatten och sedan hem igen, båd barnen sov som stockar när vi kom hem.

En riktigt häääärlig dag som jag ska minnas när det blåser snålt i höst/vinter.

Puss!
Kaffe verkar det som att jag får sluta med. Det stressar mig alldeles för mycket tyvärr...😔


Till min tjej

Kunde inte låta bli en beställning. Dessa saker blir finfina födelsedagspresenter i oktober!