Rakt hår

Ikväll testade jag att platta Junis hår, se så himla långt och fint hår hon har! Men hon ser verkligen annorlunda ut i så rakt hår, själv säger hon att hon vill ha lockigt. Sockersöt i både rakt och lockigt tycker jag!Att mötas igen

Idag var en himla rolig dag på praktiken. Jag fick "stå i såret", som man säger. Det betyder att du är sterilt klädd och får hjälpa kirurgen. Jag fick hålla isär såret med hjälp av hakar så att kirurgen kunde ta bort en tumör. Även hjälpa kirurgen att bränna blodkärl med hjälp av diatermi. 

En annan rolig sak var att kirurgen för 17 gubbar den läkare som satte igång mig när jag skulle föda Olle!! Hon var även med när han kom ut... Så kul att få träffa henne igen, på ett helt annat plan än sist😜

Nyss hemkommen från ett litet löppass, 4,6km blev det idag, stört jobbigt. Men bara att bita ihop. 

I morgon väntar ännu en dag på praktiken, jag tror jag ska få gå med på anestesin.. Spännande!

Puss & hej!

Skön dag

Hello!
Idag rev jag och Tove av ett skönt träningspass i gymmet. Första löpning i 30min (nästan en halvmil) och sedan ben- & magträning på det, helt slut i kroppen, skönT! 

Annars har dagen varit lugn och skön. Jag & Olle myste här hemma på fm för att sedan möta upp min föräldrar för lunch. Juni & Anders var och åkte skidor i spökbacken, tydligen gick det jättebra för skidtjejen! Hon var väldigt nöjd när hon kom hem och frågade när hon skulle få åka igen.

I morgon är det dags för praktik igen! Denna vecka ska jag vara med på operationerna, spännande! Dock blir det bara att observera.

Tjingeling!