Hemma!

Puh! Vi var hemm vid 07 i morse, inte mönga timmars sömn i natt inte. Jag kämpar för fullt för att hålla mig vaken, barnen sover. Strax ska vi över till grannarna och käka glass, det piggar säkerligen upp!


Semester

Ett tag där mitt i sommarvärmen i juli trodde jag att jag inte skulle få någon semester. Som tur är trodde jag fel, då jag just för tillfället avnjuter en härlig vecka i Turkiet. Det är ljuvligt här, hjärtat har inte slagit ett enda extraslag sedan vi kom hit, ingen ångest.

Jag älskar maten, jag älskar att läsa, jag älskar att se barnen tjuta av lycka i vattenrutschbanorna, jag älskar att se huden ändra ton till den mer smickrande gyllene färgen, jag älskar att det största problemet här nere är om man ska bada i poolen eller havet. För att sammanfatta det hela, vi har en underbar semester, som tyvärr snart är slut. Jag börjar dock bli redo för hösten!

Tjingeling!
Snart

 Nu är vi snart på Arlanda. Det ska bli så ljuvligt, och jag tycker faktiskt jag är oerhört värd denna semester. Ska ladda batterierna inför skolan, första tentan är redan den 16 september.

Puss!

Nyklippt kille!

I bilen på väg till Arlanda. 😍