När ett ord säger ganska mycket

Tentamen. Snart. Därav min tystnad.

Plugglivet denna höst är av en helt annan karaktär än tidigare. Hårt. Men jag levererar. VG på senaste kursen, hå hå håll i hatten! 

Nästa kurs håller vi tummarna för iaf ett G (på fredag ska den betas av). Svåraste tentan hittills, på molekylnivå ska jag förstå vad en massa olika läkemedelsgrupper gör med kroppen. Och vad kroppen gör med dessa läkemedel. På molekylnivå. Crazy, och lite för avancerat för en sjuksköterska kan jag tycka. Men men...

Hej hopp!

Härliga promenader & fredagsmys

Ikväll myser vi som bara den! Godis & idol med tända ljus och en rejäl brasa som värmer rejält.

Barnen & Anders har varit i badhuset med grannpappan & granndottern;-). Barnen hade haft superkul! Jag & Maria (och lillan i vagnen) gick en kvällsprommis under tiden, kyligt men skönt, vi har alltid massor att prata om hon och jag. Tiden går alltid rackarns fort på våra promenader, härligt härligt!

I morgon far jag & Anders upp till Sthlm för att hälsa på vänner vi inte umgåtts ordentligt med på flera år! Ska bli riktigt skoj! Barnen ska sova hos sin farmor, och sedan leka en stund hos mormor & morfar på söndag. 

Nu är det snart dags för sängen, jag är trött efter en dag på jobbet.

Kram kram!


Kavat

Världens bästa barnskor, enligt mig och många fler.

Junis vinterstövlar kom idag, superfina och supervarma! Olles har kavatkängorna som Juni hade förra året. Han & Juni har nästan lika stora fötter nu...