No internet

Galet tråkigt att varken ha internet eller TV. Vi får inte igång vårt bredband, de som bodde här innan har inte sagt upp sitt bredband... Så vi är liksom lite låsta här. Skulle dröja en vecka till innan vi får tv och bredband, suck.

Idag skrev jag två tentor. Vågar egentligen inte skriva att jag klarade båda, men det gick verkligen bra idag. Läkemedelsberäkning får man inte ha ett endaste ynka litet fel på, så därför vågar jag inte tro att jag klarade den. Har säkert gjort ngt litet slarvfel.

Imöra åker jag och Pillan till Ikea. Måste ha garderober, har ingen plats för mina och Anders kläder ju! Lite annat smått och gott ska också få följa med hem.

Puss å hej!!

Home

Nu ligger jag i soffan framför en varm brasa. Är helt totalt slut, men med en skön känsla i kroppen. Det luktar lite rök från kaminen, men det gör inget. Det känns jäkligt bra allting, det kommer bli bra det här.

Lägenheten är snart färdigstädad, badrummen, två sovrum och halva köket är gjort. Puh! Flyttstäd är riktigt boring.

Kommer uppdatera med bilder, men vi har inget internet förrän om en vecka eller så. Så först då blir det ordentliga uppdateringar.

Puss och tack till alla som hjälpt oss i helgen! Fy fasen vad bra ni är! Love you!!

Flytt pågår

Yes, nu har vi nycklarna till huset, jag har redan flyttat över allas kläder. Har nu en liten matpaus, kör en vända till. Sen kommer Liza och hjälper mig. Jobbigt som 17 att flytta, men det ska bli kul att renovera och lull-lulla lite, känns dock långt bort just idag.
 
Hej svejs!