Gott Nytt År!

Mitt 2013 skulle jag vilja namnge med ett ord; stress. Ett negativt ord, men året har absolut inte bara varit negativt. Bjudit på många saker som jag är oerhört tacksam över att få vara med om, vänners bröllop, vårat hus, bebisar, nya vänner & nytt jobb. Dock känns året som varit rätt hårt och tufft, nästa blir nog ungefär detsamma. 2015 är skolan klar, jag hoppas på mindre stress då!

Kram på och tack för i år!

GOTT NYTT ÅR!!

Tjälknöl

I natt ska jag för första gången testa mig på att göra tjälknöl, så himla gott, hoppas jag lyckas. Låter den tillagas i natt för att sedan ligga i saltlag under dagen och till sist ätas till kvällsmat!

Jag jobbar hela dagen i morgon, även måndag & tisdag dag. På tisdag kväll är det nyårsfirande med alla vänner ute på Solbacken, där mina föräldrar bor. Mamma ska laga trerätters till oss allihopa, det kommer bli smarrigt, hon är nämligen superduktig på att laga mat. 

Efter nyår ska jag minsann vara lite ledig, har en uppgift till skolan att fixa, annars blir det till att vara slö och gosa med barnen. Busfabriken ska hinnas med på lördag!

Nehe, fixa saltlag var det.

Snyggt läppglans från "Mac" som hittat till min sminkväska.

Ny favorit

Hugo Boss "Nuit" doftar himlans gott om du frågar mig. Pudrigt, party och nästan lite maskulint, mums! Ny favorit, helt klart!