Happy!

Hej hörrni!
Idag är jag himla glad, nu har jag flyt igen! Min hemtenta är snart klar, måste ge den några timmar till. 10 timmar återstår på praktiken, jag är redan godkänd, så nu är det bara mystid med alla där. Ett härligt gäng, både de äldre och de som jobbar där. Jag kommer nog släppa en tår eller två på torsdag, det blir tomt utan dem<3.

Min överklagan på läkemedelstentan gick igenom, så jag är godkänd där! Skönt!

På fredag ska vi få se och uppleva Bruce Springsteen, vår 30-årspresent! Ska bli superskoj!

I morgon jobbar jag kväll som sagt, men innan det ska vi lasera altanen, om vädret tillåter. Vi har valt en ljust grå nyans, blir nog toppen! Är även sugen på att göra om fasaden till träfasad, någon som har ett hum om vad det skulle kosta?

Som pricken över i:et kissade Olle på pottan idag! Duktiga lilla kille, han är verkligen intresserad av pottan nu. Hoppas det går lika lätt att bli blöjfri som med Juni.

Kram & puss!

Lever

I'm alive, men det är knappt. Inte lätt att hinna göra alla timmar man ska på praktiken när man har vabbat. Har jobbat/praktiserat en vecka på raken nu, så jag är galet trött. Lägg till att en hemtenta ska göras utöver det. Jag orkar inte med så mkt annat än praktik/äta/pussa mina barn & man/sova. Mitt sociala liv är dött, men det får vara så, för jag orkar helt enkelt inte.

Praktiken går iaf himla bra, jag trivs och dem trivs med mig. Har blivit erbjuden sommarjobb, men jag har ju redan...

Fick tillbaka min läkemedelsberäkningstenta med ett U i betyg. Mycket besviken går jag igenom tentan och ser att jag inte gjort ett enda fel, varenda svar är rätt. Så jag har nu gjort en överklagan och de ska rätta om min tenta. Håll tummarna för att den blir godkänd, kan ju vara ngt med uträkningen de inte gillar... Men svaret är rätt, så det så!

Snön på tomten är nästan borta, det ligger kvar länge länge här pga att åsen skuggar så mycket. Jag välkomnar iaf alla solstrålar med öppna armar!

Och nej, vi har fortfarande varken tv eller internet. Sjukt tråkigt.

Bilden nedan visar Olles hår efter dusch, liiite lockigt ju! Jag vill att han också ska få lockigt hår, men det verkar luta åt att bli spikrakt som sin pappas.

Mys i soffan

Jag, juni & Olle myser i soffan framför en varm brasa! Älskar värmen den ger!