Perfect fit

Träningskläderna var huuuur sköna och bra som helst. Nu kanske man kan behaga att masa sig iväg till gymmet. Något tar emot, vad är felet? Är jag för lat? Är jag nöjd som det är? Wtf...jag vet inte.

Har nyss ätit god lax med blomkålsmos, så himla lätt och gott att laga.

Snart börjar vårat torsdagsmys.

So long!

Poff bam!

Morgonprommisen är avklarad. Jag, Tove, & Fredde knatade på lite fortare än vanligt idag, kanske för att barnen behagade att sova?

Nu äntligen har jag skickat alla inbjudningar, så nu är de på väg! Attans bananer vilken jäkla tid det tog, ni får ha överseende med inte helt raka kanter och diverse nybörjarfel, faktiskt första gången (och förmodligen sista) vi gjort egna kort. Känns kul med något så personligt, hoppas ni tycker de blev fina!

Något annat som är på väg är min bröllopsklänning! Borde ha den redan nästa vecka, då den skickades igår. Hoppas den är fiiiin, annars blir det lite småbråttom att hitta en annan.

Idag är jag och barnen ensamma hela kvällen och natten. Pappan är borta på galej med jobbet, men det ska nog gå fint. Vi ska mysa!

Ska ner på stan och hämta ett paket. Har köpt mig ett par nya träningsbyxor och ett linne. Tove har såna byxor och hon har sagt att de är toppenbra, så jag litar på det! Nike Filament tights, 299kr!