Landet & drömmar

Nu har iaf en utav de viktigaste punkterna löst sig för oss angående vigseln. Så himla skönt. Puh! Pust & stön!
 
Den här veckan bor vi ute på landet, hos mina föräldrar. Mysigt! Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag faktiskt livet på landet, hänga tvätt ute, vakna av fågelkvitter istället för lastbilar, lantluft. Men det finns självklart en hel del nackdelar enligt mig, bla att det blir en jäkla massa åkande, och tänk när man ska skjutsa barn till div aktiviteter. Nej, så stan får det blir för oss, jag hoppas sååå jäkla mycket på ett hus just nu...men det är tveksamt.
 
Kommer det ett hus precis där vi vill bo spelar det ingen roll vad det är för ett slags hus. Men självklart blir jag happy om det är ett lite äldre hus, som enligt mig är finare. Hatar 70-talshus...men det går ju att få fint och mysigt inne i dem:O) Jag vet att vissa utav våra vänner tycker jag är "dum" som gillar gamla hus, för det är ju så mycket problem med såna, eller? Det finns alltid att göra när man har hus...spela roll om det är gammalt eller nytt.
 
Oh well...drömmen om ett hus är än så länge bara en dröm. Undra hur länge till det stannar vid att bara vara en dröm?
 
Puss

Princess

Midsommar var underbart. Perfekt väder, perfekta människor och barn, perfekt mat, perfekt fest och värdpar och perfekt sovplats. Allting klaffade för en gångs skull, visst, Juni hade kunnat varit piggare, men hon gjorde det bra. Klagade inte och lekte på trots ihärdig förkylning med feber...
 
Bröllopet närmar sig verkligen med stormsteg och det är tokmycket kvar att fixa. Men idag hoppas jag på att få bocka av en mycket stor och viktig punkt gällande själva vigseln... Vi har bestämt ingångsmusik och utgångsmusik idag, det blir svenska låtar! Vi har även bestämt detvå sångerna som ska sjungas under vigseln, min bästa Fia ska spela fiol då också:O)
 
måndag ska Therese göra ett försök med bröllopsfrissan, det blir nog bra. Jag beställde förresten två tiaror idag...slöjan jag beställde från Kina var inte vidare fin, så det blir kanske en tiara istället, men vi får se. Kanske inte blir något, eller både slöja och tiara (Kul att jag kan bestämma mig va, Therese?!)
 
Anders jobbar sin sista vecka nästa vecka. Sedan är han "ledig" enda till november. Jag får veta den 12 juli om jag ska tillbringa hösten i skolbänken eller ej, men jag måste komma in. Måste måste måste.
 
Vi funderar även på det här med hus...det verkar satans nice. Måste bara hitta ett bra..
 
Puss