Till salu

Dessa skor har jag i svart (skinn) och beige (mocka), de är dock för smala för min Kalle Anka-fötter. Passar en normal 37 med ganska smala fötter. 350kr/st!

Bråda dagar

I morgon börjar första veckan av två busy ones, mycket att pricka av på to-do-listorna. Ska dessutom var hård mot mig själv och bli av med 2-3kg som smugit sig på (och nej, jag tror inte jag har "lätt" för att gå upp i vikt, snarare så har jag något slags ätproblem. Vill äta sockergrejer hela tiden, eller chips...vilket jag också gjort och då går man upp, lägg till att jag inte tränat så mycket heller. Dålig ekvation). Men lite träning och bättre mat så försvinner 2-3kg snabbt, ja på 2 veckor, iaf på mig. Mitt mål var ju 57kg, men jag tappade liksom sugen vid 60kg, tyckte inte jag blev finare. Ansiktet blev för smalt, tuttarna blev påsiga, likaså magen...men typ 62-63kg trivs jag i (förutom magen, som jag aldrig trivs med. OM jag hade pengar hade jag lätt opererat bort den jäveln).
 
Det som ska göras i morgon är att hämta vinet till middagen, hämta de nyputsade ringarna och beställa tårta. Festprogrammen ska också göras klart, kanske inte blir i morgon, men förhoppningsvis!
 
Måste ner till sömmerskan också, för att se hur det går med min klänning. Den borde verkligen vara klar nu! Band till Junis klänning, gördel till Anders & Isac borde också vara klart. Blir spännande att se allt.
 
Torsdag skulle vara en bra dag att åka till Ikea i Örebro eller Västerås, någon som vill hänga på?
 
Hörs snart, nu ska jag fortsätta tvätta alla kläder!
 
Puss!