Husvisning & viktnedgång!

Hello!
Känner
hur blodsockret börjar bli lågt, har inget tålamod riktigt. Tur att Dillen snart kommer in med nygrillat kött och haloumiost, mums!

Vi har varit och kollat på ett hus, jäklar vilket ruckel...! För 2 miljoner, skulle inte tro det! Knappt värt 1 miljon i våra ögon.

Något roligt, jag har gått ner 1kg! Tack lchf! Så nu har jag "bara" gått upp 9kg, lär väl bli 12-13kg innan det hela är över, som med Juni, men det känns OK.

Nej ni, M A T!

Puss puss!

LCHF & sweet feelings!

Ahh! Har precis vaknat upp efter en härlig och välbehövlig nap. Juni & Anders är i badhuset, så då passade jag på att vila mig, är så himla trött hela tiden (trots ivrigt knaprande av järntabletter), men det är väl så när man är prego.

Om en timme ska vi till Hanna & Johan på lite fredagsmys, härligt! Idag har jag varit mycket duktig med lchfmat, åt ostrullar till frulle, cambozola biffar med sås och grönsaker till lunch, och två "Babybel´s" till mellis! Är perfekt för mitt blodsocker, och jag håller mig mätt länge. Vill fortsätta äta så när Olle är här, skulle verkligen vilja gå ner allt jag gått upp och ca 5kg till. Hos Hanna & Johan ska vi äta tacopaj, om jag undviker det mesta av pajskalet blir det också perfect lchf!

Var hos syon förut, vi redde ut en massa frågetecken. Så nu hoppas jag att mina pengar ska trilla in. Har även en studieplan klar fram tom nyår, känns mycket bra! Älskar att ha saker och ting planerat (och klart). Jag hoppas det kommer fungera att plugga och ha hand om lilla Olle och Juni samtidigt, det visar sig!

I morgon ska Anders följa med Fredrik och kolla på rally. Jag vill också åka någonstans, någon som vill åka med mig och Juni någonstans?!

Har förresten lite auktioner ute på tradera just nu, så om du har en söt liten tjej du vill ska ha söta fina kläder, in och buda! Kommer lägga upp en massa mer kläder när dessa går ut, sånt jäkla jobb bara!

Trevlig helg på er!
Puss!

ps. Älskar min radio, vilket härligt sällskap med en skönsjungande skönhet precis bredvid. Favoritprogrammet är "Morgonpassat" i P3, äääääälskar Kodjos skratt som är det mest smittsamma jag hört! ds.