Badrumsdrömmar

Här kommer ett fult kollage på saker jag vill ska flytta in i vårt blivande badrum. Svedbergs badrums serie "Svea" älskar jag. Handdukar & ljus från "Lexington" vore ju nice, och ett badkar med tassar är ett måste!

Badrumsdrömmar

 

Och för alla er som tjatar om badrummet, det är på G. I morgon kommer rörmokaren Chrisse de lux och checkar läget, hoppas han kan hjälpa oss! Vill ju gärna ha badrummet klart innan lillbebisen kommer i augusti, men blir det inte klart till dess så går det bra ändå...

 

Godnatt!

 

In the zone

Yes, det skulle jag vilja säga att jag är just nu. Har gjort klart min inlämningsuppgift för den här veckan, och känner mig mycket nöjd över den, den blev bra!! Har efter det smällt i mig en riktigt good tonfisksallad (fullkornsbulgur kokad i grönsaksbuljong, majs, paprika, rödlök, tomat, gurka, ruccolasallad, svarta bönor, tonfisk blandat med en stor klick creme fraiche, såå gott!), det tror jag mitt blodsockervärde gillar, vi får väl se. Jag kör en blodsockerkurva idag. det har f.ö gått riktigt bra på alla blodsockertester jag gjort, verkar inte som jag fått grav.diabetesen tillbaka. Men så sköter jag mig ganska bra också.

Alla säger att jag har sååå stoor mage, och ja, jag vet, can´t help it liksom. Mina barn verkar vilja ligga långt ut, fick ju jättestor mage med Juni också. Inte mycket att göra åt saken, har gått upp 4-5kg, det mesta på tuttarna, haha...vi får väl se var det slutar. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket över hur mycket det kommer bli, var nog mer nojig förra gången, kommer gå ner allting iaf (det lovar jag).

Sitter och kikar på vinterkläder (jag vet, fel säsong) till Juni. Det är ju REAtider för det nu, och jag är sugen på att klicka hem en overall från "Reima". Hon har haft en Reimaoverall den här vintern, och vi är supernöjda! Rymliga och lätta att röra sig i (blir inte såå mycket Michelingubbe som det kan bli i en del), vadderade i rumpan (bra när de ofta sitter ner och leker), tejpade sömmar (inget läckage), gummihällor istället för resår som lätt slits ut, fleece vid kinderna. Dessutom är de väldigt väldigt fina. Det finns också matchande vantar och mössor, supernice för en som mig, som gärna matchar allt allt allt.

Det är denna modell jag funderar på...

I morgon är det städning som gäller. Till kvällen ska vi och kolla på volleyboll, KVK spelar semifinal och behöver vårat stöd. Jag tror Juni kommer att älska det!

Ha en fin torsdag you guys!