♥ 10 år ♥

Idag är det 10 år sedan jag och min kära Dill blev tillsammans.Jag älskar dig mina fina Dillman!
Tack för alla dessa år, hoppas det blir många många fler.
Och TACK för att jag fått en så fin dotter. Snart kommer vår lilla pojke också, fantastiskt!
Jag älskar dig.

Tjo & tjim

Sitter och skriver på inlämningsuppgiften denna vecka, ska göra klart den idag, då jag planerar att fixa barret i morgon! Hatar mitt hår, färgen är bra, men allt hår som jag tappade när jag ammade Juni växer nu ut i olika etapper, och jag har som en liten hamsterlugg, asfult. Håret är jättejättetjockt upptill och tunnare i längderna...hoppas hoppas inte att jag tappar lika mycket när jag ammar Olle.

Tänkte försöka valsa runt med dammsugaren innan jag hämtar minime på dagis, det var ett bra tag sen dammsugaren fick göra entré här hemma, så det är välbehövligt. Jag hoppas också att de ringer från Svenssons Foto och säger att våra bilder kan komma och hämtas, håller på med en typ fotovägg...så kanske den kan bli klar ikväll.

Ikväll blir det förresten grillat, synd bara att det ska regna... Lite mysigt att få tända ljus, men nej, regn är inte att föredra.

Oh well, dags att sätta fart!

Ha det gött!

Min favoritbild på Juni, en självklar bild på fotoväggen!

Fullspäckad vecka

Hej hopp!

Varmt idag, men jag ska inte klaga, har ju fått en hel massa svala dagar, så nu är det dags att svettas, och SOM jag svettas:O)

Är happy happy, det går sååå bra att läsa "Medicinsk grundkurs", så bra det kan gå faktiskt! I morgon har jag dock prov i "Arbetsmiljö & säkerhet", inte lika roligt, men det ska nog gå bra.

Igår var vi på kalas hos tant Emelie, tårta och rabarbermuffins och diverse kakor fyllde våra magar (jag tog det ganska lugnt med fikat, men unnade mig en tårtbit).

Idag ska vi också på lite kalas, kan inte avslöja var då det ska bli en överraskning! Ska bli skoj iaf.

I morgon kommer det en firma och kollar badrummet, ska även träffa kära Kristin.

Torsdag ska vi grilla med svärmor.

Fredag åker Dillen till London, hämtar hem barnvagnen bla. Och ev. ett par stövlar till mig:O) Wiihooo, längtar efter barnvagnen och ännu mer efter de två som ska färdas i den. Den lille i magen (som fortfarande ligger felvänd) och den stora som är på dagis, mina ungar:O) Juni pratar som bara den nu, det är roligt! Man förstår inte alltid allt, men hon försöker verkligen. På fredag är det min och Dillens 10-årsdag också, inte så romantiskt att han åker till London kanske, men vi får ta igen det när han kommer hem.

Nu ska jag käka spaghetti & köttfärssås.

PUSS!

Hur tjock kan man bli egentligen?!