Butterflies

Juni ska ju få byta rum, tids nog...lär sätta igång med det när vi fått möblerna till vardagsrummet. Så inte förrän i maj kanske. Har absolut en aning om hur det ska se ut, ungefär som nu. Vitt, ljusrosa och ganska prinsessigt:O) Funderar på att sätta upp de här walliesarna, kolla:

De skulle göra sig finfint i henns rum. Visst var dem fina?!

Nu ska vi snart ge oss ut en sväng...fixa födelsedagspresent:O)

Puss hej!

Helg

Nu är helgen strax över och söndagsångesten är ett faktum. Juni blir hemma i morgon då jag inte anmält att hon kommer tillbaka till dagis, men på tisdag blir det dagis för hela slanten då hon verkar pigg som en mört.

Igår kollade vi in grabbarna som spelade hockey, tyvärr blev det förlust, men grabbarna firade(?) ändå, hehe. Juni älskade att vara på matchen då hon fick mycket uppmärksamhet, som publikuppvärmare får man ju det;O) Hon körde som bara den, dock med fel hejarklack. Dansade, klappade händerna, gjorde vågen, och alla härmade henne, som hon njöt den lilla teaterapan!

kvällen var Ann & Maddis här, vi körde på mellomys och tjejsnack, riktigt trevligt!

Idag har fina Therese & Peter varit här. Vi har käkat oxrullader och snackat en massa goja, mycket trevligt och man önskade att man bodde närmre. Då skulle man ses SÅÅ mycket oftare!

Nu till kvällen kan det bli så att Solsidan ska ses tillsammans med några vänner...nice.

Fantastisk helg.

Hoppas på en fantastisk vecka med frisk familj och bra läshuvud från min sida.

Puss!

Seven layers dip

Tänkte tipsa om världens godaste dip, matig och riktigt smarrig. Originalet heter "Seven layers dip", vi kör på "5/6 layers dip".
* I botten av en skål (stor och platt botten) lägger du ett lager creme fraiche blandat med tacokrydda.
* ha på ett lager med hackade tomater
* sedan på med ett lager mixade/mosade avocados
* lite lite hackade oliver (vi brukar hoppa över det)
* finstrimlad purjolök
* riven ost toppar härligheten

(det lagret vi brukar hoppa över är fisklagret, nej tack.)

Ät denna dip med tortillachips, ni kommer älska det!

Dagen idag har inte varit mycket bättre än gårdagen. Juni snorar och gnäller, hostar och har feber. Blir det inte bättre snart får vi gå till farbror doktorn. Hennes aptit återvände dock idag, vilket borde vara ett friskhetstecken!

I morgon ska pappa Dillen spela hockeymatch, och vi ska heja på. Till kvällen blir det mys med Ann, vi ska nog beställa sushi och kika på mello (läs dregla över Marie Serneholt, perfekt målbildskropp har hon).

Puss puss.