Orättvist

Aldrig får man vara helt glad. Igår var en såå himla bra dag och allt kändes härligt, och så rycks mattan bort för en, eller denna gång inte för mig, men väl för nära vänner. Och det är illa. Livet är förjävligt ibland.
Idag tänker jag på er. Ta hand om varandra.

Tårar & härliga betyg!

Idag var det vaccinationsdags för lilla Juni. Som tur var var det bara en spruta, jag trodde det var två. Hon blev himla ledsen, men det gick över snabbt. Vi mätte och vägde lilla damen också, 83cm lång och 11,9kg tung. Viktkurvan gick faktiskt nedåt nu, men ingen fara alls. Hon klarade "testen" för 1,5-åringar också (bygga torn, leka gömmalek, rita & säga några ord).

Efter det gick vi ner på stan. Där träffade vi familjen Egeland/Lindström, vi tog oss en liten fika med dem. Sen in på Lindex för att hämat ut ett paket. Ja ni, jag har köpt mig ett par extra skinny jeans strl 38, som ska vara mina måljeans att komma i efter förlossningen. Nu var det inte ens nära, fick knappt upp dem över höfterna...så jag har lite att jobba med efter att bebisen är ute! Hehe...

När vi sedan kom hem sov Juni middag och jag skrev klart min inlämningsuppgift. Fick förresten mitt slutbetyg i Marknadsföring. Provet gick visst mycket bättre än jag någonsin skulle vågat drömma om (trodde jag skulle få mitt första omprov) för jag fick VG i betyg. Otroligt!!!

Snart kommer pappa Dillen hem, då ska vi ner till banken och ordna lite grejer. Nytt batteri till bankdosan och för över pengar för barnvagnen! Tjoohoo...allting blir så bra känns det som! Härliga tider!

Ha en fin fortsatt dag i solen you guys.
Puss.