Hårigt

Dagen är till ända, och sängen lockar ännu mer än vanligt. Har kännt mig lite småhängig, trött & huvudvärk.

I morgon lär jag känna mig bättre, jag kommer bli väldigt mycket snyggare iaf;O) Min allra bästaste och duktiga frisör Sara kommer hit och snyggar till mig. Mitt hår är under all kritik just nu, topparna är risiga, 2-3cm mörk utväxt och 5-6cm tussar hår över hela skallen som växt ut efter allt jag tappat under amningen (tappar iof en hel del fortfarande, men det är ingenting jämfört med innan). Har tur som har extremt tjockt hår, då ser inte andra att jag tappat mycket, men man själv märker ju sånt. Så ja, en uppfräschning tack. Tänker klippa det kanske 4cm, och köra lite etapper längs med ansiktet...om Sara approves.


Så här fin har jag blivit tidigare gånger Sara fixat mig:O)

 

Är lite sugen på att dra till Ikea (igen), vill ha ett skoskåp till hallen, vi har så himla dåligt med förvaring hemma hos oss. Och som ni vet har man (iaf vi) alldeles för mycket grejer.

 

Nej, god natt nu, Sara kommer redan till åtta i morgon bitti, då vankas det frullebulle.

Puss

 


Gulligull

Snart ska vi bege oss till "Öppna förskolan" för lite lek med Junis jämnåriga polare. Blir kul för henne, om hon vaknar tills dess vill säga, hon ligger och sover så gott i sin vagn nu. Måste packa ner lite mellis till henne också.

Har varit nere på stan en sväng, träffade Pillan & Emelie där, så vi tog en fika, very nice. Börjar dock känna av hur "jobbigt" det är med en liten 1åring som vill springa själv och göra en massa hyss hela tiden, puh, svettig blir man. Och jag som vill ha en till?! Hur ska det gå? Haha...

Hittade iaf en ursöt kappa på Kappahl som jag hängde undan till fredag (25% rabatt då, man får inte vara dum;O)). En ceriserosa, väldigt tjejig, men det är så jag är, tjejig och rosa, därmed blir också Juni det. Snart vill hon iaf bestämma själv, och då kanske det bli svart & grönt, så jag får passa på med mitt rosa nu, medan jag kan.

Hörs senare!
Ciao!