Solen väntar

Ja tänk, om 2 dagar är vi nere i Grekland, på ön Samos.
Av det jag sett ser det ut som en "Mamma Mia"ö, med massa vita kalkstenshus. Sååå fint! Att vi dessutom lyckades få till ett 5-stjärnigt lyxhotell med frukostbuffé gör ju inte saken sämre:O)
Åhh vad kul det ska bli, och skönt...härligt, verkligen njutbart, bara jag, Dillen och fröken LillDill!
Det blir verkligen en resa i slapphetens tecken, god mat, sol & bad, och bus med lillan. Platta skor och bekväma kläder är det enda som packas med, och en god bok... Vilka underbaringar min familj består av! Love them!

Ikväll tvättar vi, och i morgon blir det till att packa...men som sagt, packningen blir lätt, utan klackar och tighta fodral;O) Junis packning är den som känns absolut viktigast, såklart!

Juni är tyvärr lite sjuk, jag tror hon har 3-dagars feber, feber både idag och igår, men inga andra direkta symptom. Hon äter, dricker, leker och skrattar som vanligt, men mycket tröttare! Hoppas att febern är borta i morgon, och att hon är fit for fight for a trip to Greece!

Nu är det Melodifestivalen...heja heja heja Sverige. Jag slötittar med Juni sovandes bredvid mig. Anders är på stand-up. Hoppas han kommer snart!

Puss puss på er!