Avslagen

Hej hallå kära ni!
Har
helt och hållet tappat lusten för att blogga, men jag tänker inte sluta, för det är sååå kul att ha sina dagar sparade, att kunna gå tillbaka!

Dagarna går i ett, utan att egentligen innehålla speciellt mycket mer än en tjock liten Juni. Hon är vaken mycket om dagarna, och då vill hon ha underhållning eller så måste man vakta lilla sessan när hon är i gåstolen. Vi försöker gå en promenad på minst en timme varje dag också, då brukar hon kunna sova lite iaf. Det är intensiva men härliga dagar som går alldeles för fort, jag vill stoppa tiden. Snart börjar jag jobba mer, sedan ska Junpan börja på dagis(förskola) och jaa...jag vill ha henne för mig själv:O) Vill inte missa en sekund...

Jobbar i morgon, sedan är jag ledig från jobb i ca 2,5veckor, Anders ska hjälpa bror sin på jobbet...så jag och Juni blir hemma.

Har förresten hittat "min" möbelserie nu. Det blir ingen utav de jag visade, hehe...nu har jag hittat en hel serie, om än lite dyrare...men värd. Från Mio, så himla mycket fina grejer har de där! Vill ha allt.

Nu ska jag strax glo på Hollywoodfruarna, hihi...funny! Systeryster är här och hälsar på också, mysigt så!

Puss!

nu är...

2b7d5813a8bffa6e4a5e27393599601c.png

Kolla varifrån!

nu är pyjamasen på, och sömnen inte allt för långt borta! Puss på er!