Pyssel

Jag & familjen har gjort Katrineholm nu idag. Egentligen går det väl ganska fort, men just idag tog vi tid på oss och slog ihjäl många timmar, härligt! Hittade en del grejer, bla fina vimplar till Junis rum, maraccas (också till Juni) & en söt liten kanin från Maileg, tänker börja samla på dem...och ja, jag började idag. Så fina söta grejer:O)


Anders hittade en kostym, och jag en klänning. Så hela familjen är happy nu:O)

Till kvällen är det oxfiléfrossa på "Riva" (fd Picasso) tillsammans med familjen & svärmor, ska bli gött!

Förresten, jag har inte skrivit ngt om det här (däremot på Facebook). Stegtävling pågår nu och fram till årsskiftet! 100.000 steg/vecka ska vi gå! Gör vi det är vi riktigt duktig, som belöning blir det en resa till N.Y (om jag klarar det får jag hjälp med betalning av biljetten:O)), men jag vill att alla ska med! Vore coolt att åka en helt bunt med people to the Big Apple! Så på med stegräknaren så traskar vi på! Än så länge idag har jag gått 6000 steg, så det blir en promenad senare ikväll (måste gå ca 14000 steg/dag).

Puss å hej.

Sommar

Jag älskar sommar. Det är underbart, visst är det varmt...men fan så värt. Tänk vad kallt det var i vintras, som vi frös!! 50 graders skillnad, snacka kontraster! Stick till stranden och bada med er, själv ska jag jobba.
Puss

"Ranunkler" -en favoritblomma!