Ny dag nya tag

Igår var som skrivet en skitdag, iof avslutades den bra med käk hos Emil & Emelie, mycket uppskattat! Anledning till att jag var nere igår var Anders, jag tyckte allt han var lite dumdum. Han skulle ut och åka på sjön med bilen, och skulle vara borta ett par timmar sa han. När det hade gått ett par timmar smsade jag han och frågade om han skulle komma snart, till svar fick jag "Om tre timmar". Då blev jag lite less, dels för att det inte alls var som han sagt och dels för att han faktiskt är borta hela dagen idag också (åker skidor i Gävle). Tyckte att han kanske kunde vara hemma lite med mig och Juni, men det verkade inte lika intressant. Men vi har pratat om det nu, och allt är frid & fröjd, jag är happy igen!

Ikväll kommer brorsan & Tove hit, vi ska spela Bingolotto, hihi! Det blir mysigt iaf, vi brukar ha skoj...jag ska också spöa Erik i lite tennis på Wii, jag äger:O)

Nu ska jag packa upp lite varor, jag & Juni gick en promenad upp till Willys, mycket skönt! Juni sov som en stock i vagnen...

Hej så länge!

Crapy day

Idag är en skitdag. Jag är arg, ledsen & trött. Känner mig ensam. Ja, precis så känner jag.
Hej.

Juni, I love you!

Min fina lilla Juni är helt underbar. Just nu ligger hon utslagen i SIN säng, och ser så fantastiskt söt ut. Jag smälter! Hon är bäst bäst bäst...och det bästa av allt är att hon är min, MIN MIN MIN!:O)