Soft söndag

Idag har varit en skön, soft men ändå ganska effektiv söndag, det känns som man hunnit med en del, UTAN stress. Vi började dagen med att åka på husvisning, det var ingenting för oss, hyfsat bra läge men alldeles för litet...kändes trångt. Efter det åkte vi runt i stan och kollade på olika bostadsområden, blir sugen på att bygga ett hus...men ja, allt har sin tid. All in good time...

Efter det hyrde vi film, Beck. Helt ok rulle. Sedan plockade vi lite i lägenheten, vårat sovrum fick en ordentlig uppfräschning, jag bytte lakan, dammade, vädrade, dammsög och torkade golven. Så i natt sover vi nog som prinsessor allihopa.

Lagade god mat (vitlökskyckling) och åt hallon & kesella med digestive till efterrätt, såååå gott. Jag får inte nog. Spelat lite bingolotto samtidigt som vi såg Johan Olsson ta ytterligare en medalj till Sverige, vilken kille! Jag vann förresten 100kr på bingolotto, tjoohoo!

I lördags var jag, Juni & Emelie i Marieberg, där köpte jag bla Chaite från Espresso House, såååå himla himla gott, köp det! Lite väl dyrt, men ändå värt det:O)

I veckan ska jag träna, hehe...Började faktiskt förra veckan, och det gick väl bra, behöver verkligen verkligen träna upp mina slappa muskler. I morgon blir det 30min styrka och 30min kondition....heja heja!

Nu ska jag kolla hockey.
Hoppas ni har en nice söndag och inte alltför mycket ångest inför måndagen (hatar måndagar).
Puss

Stress

Stress är aldrig bra. Om jag bara kunde ta och lära mig det också. Varje människa har en maxgräns med grejer vi klarar av att göra på en dag, eftersom det är en maxgräns går det inte att klämma in mer grejer att göra. När vi stressar sänker vi vår prestationsförmåga med ca 10%, alltså klara vi av färre grejer när vi stressar. Därför, ta ett djupt andetag och acceptera situationen.

Idag var jag superstressad vilket resulterade i ett skärsår med skalpellen i min kära kunds fot, jävlar vad blod! Inte roligt. Torka blod i all evighet gjorde självklart att jag blev sen till behandlingen efteråt, och ja...fan. Som tur är har jag underbara kunder som inte all blev arga eller sura, tur tur tur!

När jag kom hem möttes jag av en glad dotter och man, som dessutom köpt en bukett röda rosor till mig. Som jag behövde det idag! Tack snälla älskade ni!

Nu ska jag kolla OS.

Hej hopp!