Bebis inom 2 dagar (förhoppningsvis)

Nu har jag varit hos min barnmorska. Det gick väl bra? Hade gått upp 0,5kg på 4 veckor, så det var bra tyckte jag. Dock är mitt blodtryck för högt och så tyckte hon att jag blivit lite svullen, så i morgon ska vi till Eskilstuna på bedömning, förhoppningsvis (hoppas verkligen verkligen verkligen det) sätter de igång förlossningen. Så bebis i morgon eller fredag kanske, ojojoj! Blodvärdet var lite bättre nu, det var godkänt iaf, 103.

Nu tvätt...sedan ska jag ner på stan och vakta gossarna Albin & Simon, gullungar alltså.

Hej hopp!

Vräkt

Som en blixt från klar himmel har nu känslan jag-vill-inte-det-här-längre, snälla-lilla-bebis-KOM UUUUUUUUUUT! infunnit sig. Jag har faktiskt inte kännt så förrän nu, allt är jobbigt nu. Allt. Ta på sig kläder, äta mat, duscha, vara glad....ja allt. Jag tror att känslan inte kommit förrän nu beror på att vi inte varit alls färdiga här hemma, men nu så, jaa...det börjar likna ngt! Helt färdig blir man väl aldrig, men nu duger det verkligen. Visst, badrummen är kvar att fixa, men det kan vi inte göra själva, så det ska vi leja bort. Iaf så känner jag mig helt redo för att föda, det får gå hur det går, det får göra hur jävla ont som helst, ut kommer ju bebisen iaf, det är ett som är säkert.

1 dag kvar innan hon SKA vara här, men det kommer ju inte bli i morgon heller, borde ju ha lite känningar då, eller?? Banrmorskan tror på 3e oktober....och Anders har nu ändrat sig till den 11 oktober (fy fan), han tycker det vore ett bra datum 091011 liksom. Men jag vill inte vänta så länge ju.

Ska snart gå upp till Lövåsen och möta Anders. Ja, jag tänker GÅ, hoppas det kan få fröken där inne på andra tankar. För du lilltjejen, så här är det, No payin´-NO stayin´! Härmed är du vräkt!

Puss å hej från trött-på-att-vara-gravid-tjej!

Söndagsstek

Yes, idag har jag och Anders stekt omkring här hemma:O) Satt upp lampor och sänghimmel i barnrummet, fixat en spegel i sovrummet...kollat på F1. Vicky var här och fikade på eftermiddagen, mycket trevligt, hade inte träffats på en himla lång tid så det var välbehövligt.

Nu har vi ätit good mat, klyftpotatis och fläskytterfilé med vitlöksbea, mums! Min kropp skriker efter potatis hela dagarna, vet inte om det är ngn slags förrådsuppbyggnad som sker inför förlossningen. Maybe? Har för övrigt inga direkta konkreta känningar att förlossningen skulle vara nära, däremot känns det nära...jag tror och hoppas på nästa vecka:O)

Tänkte att jag skulle visa lite bilder på sovrummet som nu är klart. Blixten gör att det ser lite väl kallt ut i rummet, den vita färgen blir kritvit, fast den egentligen är mer creme. Men men...check it out!Vad tycker ni om min ljusstake i fönstret? Anders tycker den är för "julig", jag håller inte med och tycker att den funkar året runt, hade den däremot haft fyra ljus, då hade den varit för "julig".

Trevlig kväll!
Puss!