Minimonster

Halloween till ära har Juni börjat låta som ett litet monster när hon äter (tänk grävlingsgrymt), och ja, lite skrämmande är det.

Vi ska gå en runda på stan nu, sedan en långpromenad i höstsolen, trevligt värre! Till kvällen får vi besök av Danne, Barbro & Isac, kanske några fler t.o.m. ?

Puss puss!

Happy friday

Fredag, jag har ett rätt välstädat hem, trött dotter, mysig man, glass på tining & röda tånaglar. Så skönt att kunna måla mina tånaglar igen:O)

Dagen började mycket bra, Dillen gick upp med lillan, gav henne mat på flaska och jag fick lite sovmorgon, till kl.10:O) Sedan köptes det in nybakat bröd från bageriet som öppnade idag, dyrt men gott. Sådant man unnar sig så här lediga dagar, sedan när Anders börjar jobba igen (om 2 veckor), ska jag börja ta tag i det där med nyttig mat & motion (gärna billig mat också). Nu njuter vi och unnar oss...yes yes.

Efter frukosten städade vi undan, dammsög, vek och strök all tvätt:O) Så nu kan man mysa i soffan med gott samvete. Kollade även in en Wallanderfilm, "Prästen", ganska bra för att vara Wallander.

Nu är det snart Idol, skoj skoj.

Trevlig helg på er!

Bjussar på lite bilder på en happy Juni!

Onsdag

Jag vill inte att Anders ska börja jobba igen, aldrig ngnsin. Tänk om man kunde vinna en massa pengar och bara göra det man känner för, som vi gör dessa dagar. Det är amazing:O)

Idag började vi dagen strax efter 10 med god frulle. Sedan lite gos & mys, kollade lite på tv och nätet. Sedan gick jag och Juni på vår första "riktiga" promenad, Djulörundan, var nice, jag blev helt slut! Juni sov hela långa promenaden, hon gillar vagnen så länge det är rull på den, så hon är min personliga tränare kan man säga. Anders tog en cykeltur.

Nu dricker vi te & äter mackor, snart kommer Juni vakna, då ska hon få mat och sedan ett dopp i baljan. Efter det blir det soffmys, vi har hyrt en film:O)

I morgon blir det en trip till Vingåker. Anders ska hjälpa sin mamma att lägga golv, och jag & Juni ska hälsa på hos Åsa & lille Harry. Det tror jag blir kanon!

Hörs då!
Puss