Här sitter...

7a41446691a586b97c2153cc16a13433.png

Kolla varifrån!

Här sitter vi, Juni är tokhungrig hela tiden, även natten. Lite småjobbigt att inte få sova, vi tog igen det senare dock:) Snart drar jag till jobbet för att jobba ett par timmar. Spännande.

Vaccin, sömn & mys

Ja minsann, igår gick jag och Juni efter en trevlig lunch med Fia ner till vaccinationsstationen, vi var där en timme innan det skulle dra igång. Och vilken jäkla kö alltså! Vi hamnade väl iaf bland de 100 första, men herreguud...flera hundra meter lång kö efter oss.
Jag tycker det är bra att folk vaccinerar sig, det är osjälviskt om du frågar mig. Jag respekterar att folk inte gör det, men skulle helst se att alla gjorde det. Visst finns det biverkningar, men nu är det väl inte det vi är rädda för?! Det är väl själva influensan vi vill slippa? Okej, 1 person har dött av vaccinet, hemskt. Men 15 har dött av influensan, värre! De allra flesta av oss är friska och krya, vi skulle säkerligen inte drabbas speciellt hårt av influensan, MEN de finns de som skulle drabbas riktigt hårt, kanske t.o.m dö. Det räcker som anledning för mig, för att inte sprida skiten och att inte smitta svaga personer.

Symptom då? Jovars, nog har jag ont i armen allt, men inte sååå farligt. En aning feber också, 37,8, jag brukar ligga på 36, 5...men febern försvann med lite alvedon, värken i armen blev också bättre.

Jag och Juni har börjat dagen väldigt soft. Gick uoo 08.30, kollade lite tv, käkade. Var iaf uppe i 2 timmar, sedan gick vi och lade oss igen, och sov i 2 timmar!! Så nu är vi i form, dock är inte Junis blöja det....usch vad det stinker! Gotta go!
Puss!

Julen

Det blev en liten tripp ner på stan. Där träffade vi Therese, Freja & Malin, mycket trevligt!! Strax efter det träffade vi även Fia, Albin & Simon, också mycket trevligt.

Byter ni julklappar i er familj? Jag är helt galen i paket, och lika förväntansfull som ett litet barn varje julafton (nåväl, jag tjuvkikar ALLTID på paketen och dess innehåll, har vetat vad jag ska få i julklapp varenda jul sedan jag var 5år), trots tjuvkikandet är jag ändå förväntansfull och supernöjd.
Iaf, förra året bestämde mina inte alls lika paketgalna familj att vi inte skulle köpa julklappar till varandra, istället skulle vi lotta, så vi bara hade en person att köpa till. Så istället för att köpa en massa småpaket till alla köps nu ett paket för ca 500kr till en person istället. Denna metod tillämpas detta år också, och jag vet exakt vad jag ska köpa till den jag fått på lappen. Tänkte att jag skulle hjälpa den som har mig på lappen med lite önskningar (mamma, jag vet att du har mig på lappen, erkänn!).

Jag önskar mig snygga skålar till sallad, godis, tacos och diverse, gärna från Bruka Design (har bara fula plastbunkar).

Jag gillar att baka, och är ganska duktig på det;O) Ibland iaf. Snygga former till sockerkakor, muffins och liknande skulle jag också vilja ha.

Det var vad jag kom på nu, som hastigast. Men jag kommer garanterat komma på mer grejer, obs, detta är bara förslag för att hjälpa med lite inspiration:O) Jag blir glad för vad som helst.

Puss & Hej!