Tjockis som ska matas med fika hela dagen :O)

Söndag idag, en ångestdag minsann....men den är inte sååå ångestfylld för mig, men lite surt med måndag i morgon är det. Klockan är 06.39, och nej, jag kunde visst inte sova mer. Trist!

Igår jobbade jag. Sedan åkte jag & Mats och handlade goda grejer till grillning. Vi gjorde en potatissallad som blev himla god (färskpotatis, sockerärtor, rödlök, ruccola, dijonsenap & cremefraiche, lite salt & peppar också, MUMS!). Till kvällen åkte vi ner till Bobbo & Åsa, där även Barbro, Danne, Emelie & Emil höll till, mycket trevligt! Det är så bra att ha Barbro & Åsa som fött en massa barn, kan fråga dem om allt:O)

Angående graviditeten så börjar jag känna mig lite väl tjock. Och det ger mig lite ångest att det är så lång tid kvar, absolut helt klart värt det. Men jag känner mig otymplig. Har dessutom fått ont i ngn ischiasnerv, ajajaj. Pratade med barnmorskan om det onda i svanskotan, hon sa att det var foglossning och att jag skulla köpa mig ett bälte, får väl göra det.

Igår tävlade förresten min kära i multisport (orientering, cykling & paddling). Det ska sägas att han knappt tränat ngnting inför tävlingen, men bestämde sig ändå för att genomföra den, tillsammans med sin vän Anders. 4,5 timmar tog det och en mittenplacering (18e plats av 35) är mycket mycket duktigt gjort utav dem! Heja heja!! Nu får de hålla igång träningen till nästa år!

Senare idag ska vi till Isac, han fyller år (egentligen fyller han i morgon, men vi firar idag). Vi ska få smörgåstårta och en massa annat gott, hans mamma är superduperduktig på allt som har med matlagning & bakning att göra! Vi ska även fira våra mammor med lite blomster, det är ju Mors Dag idag.

Ut i solen med er nu, och ha det riktigt gött.
PUSS!

10% rabatt

Kom till salongen idag för 17 gubbs! Gratis sminkning + 10% rabatt på Bare Minerals (f.d i.dmake up), dessutom bjuds det på smultroncider och gurkor mm..:O)
Ses!
PUSS!