Värme, lycka och härliga dagar...

Hallå i stugan! Det är nu 3 dagar sedan vi gjorde 3D-ultraljudet och jag är fortfarande helt "hög", mycket känslor! Det känns helt otroligt att i min mage finns en alldeles perfekt liten person, en liten dotter. Jag längtar ihjäl mig efter henne!

Annars håller jag på att smälta bort på jobbet, sjukt varmt faktiskt. Men det är ju sommar, och då ska det vara varmt. Jag är ju snart ledig också, men jag kan väl ana att det fina vädret har försvunnit då. Hade en bra dag idag, gjorde en provsminkning på en tjej som ska gifta sig på lördag, hon blev jättenöjd, jag också! Sådant är väldigt skoj och gör hela min dag:O)

Nu ska vi snart åka till svärmor och visa bilderna på lilla Svea (hon heter så nu iaf).

I morgon firar jag och min love 8 år tillsammans, så vi ska åka till Nyköping och strosa och äta på ngn bra restaurang, i september kommer bästa presenten ever, Svea:O)

Hoppas ni har det skönt i värmen!
Puss puss!

Hemma

Ja, nu är jag hemma, äntligen. Har precis dumpat av ett gäng människor på Statt, orkade inte själv följa med denna gång, de får klara sig utan mig helt enkelt. Har varit på fest hon Emelie, som fyller 25 år idag (eller ja, den 27 juni fyllde hon det). Supertrevligt.

Denna dag har varit helt lovely, mycket speciell. Startade dagen med lite lite shopping för både mig och min kära. Sedan blev det brunch med Beejbi och Peter, jätteroligt att ses, var ju 1,5år sedan sist!! Å snart ska de komma och hälsa på oss:O) Very good brunch käkade vi också, pannkakor med glass och blåbär och grejer, MMM! Efter det väntade den stora grejen, 3D-ultraljudet!!

Jag och Anders var jättenervösa båda två. Men allt, verkligen allt såg jättebra ut. Vi fick även veta att det är en liten dotter vi ska få! Anders hade rätt, och jag hade fel, jag som var så säker på en liten pojke. Hon var iaf sååå fin, spretade med båda fingrar och tår, öppnade ögon och log, pekade även finger till oss (hahaha, har det på bild). Hon var tjock för sin ålder och barnmorskan skulle gett oss ett annat, tidigare bfdatum (beräknad födsel), men de ändrar inte bf efter v.18-19. Så vi får se när hon vill komma ut till oss.

Där är hon, vår dotter. Åhh!


Ja, och nu ska jag nog gå och lägga mig....är alldeles trött, men superhappy och superlycklig.