Fredagsmys

Ja, det tycker jag man ska ha. Anders drog iväg till Kolmården och cyklade...men förhoppningsvis kommer han snart. Själv har jag plockat lite här hemma, målat klart två byråer och börjat förbereda maten. Det blir tacos & fajitas idag, mums! Passar mig bra med tanke på blodsockerhelvetet, jag är trött på det nu....höjs direkt då jag ätit bröd, pasta eller ris, ja, alla slags kolhydrater. BU!

Var iväg och träffade Fia och gullungarna på lunchen förut, både Albin och Simon var lite busiga:O)

Skulle egentligen käkat tacos med bror och flickvännen hans, men det blev uppskjutet till senast måndag. Så istället tror jag Fredrik & Pernilla kommer hit och käkar, det blir nice nice!

Beställde knoppar till en utav byråerna jag målat, den som ska vara i vårat vita sovrum. Skiiitsvårt att bestämma vilka knoppar man ska ha, tillslut blev det en gammaldags porslinsknopp. Check it out!
Hoppas det blir bra!

Och hoppas ni får en mysig fredagskväll.

PUSS!
Pizza, hallon & UGGs

Det blev inte riktigt som planerat idag, men en mycket bra dag iaf! Fia var tyvärr sjuk, så vi fick ställa in vår date. Istället åkte vi till svärfar i Vingåker, käkade på Joan´s där även min familj tillbringade sin torsdagkväll. Jag käkade en god sallad utan kolhydrater och blodsockret höll sig stabilt :O)

Igår var vi ju i Linköping, blev inte mycket shoppat då mycket var slut (!) på Ikea. Kom dock hem med nya ramar, vita ramar...allt ska bli vitt, haha! Jag har verkligen fått dille på vitt, så fint & fräscht ju. Hittade även supersöt basker med tofs till lillan, och ett par UGGs fick hon också:O) Hade svårt att välja färg till henne, svarta för att ha likadana som mig, beiga för att det är originalet eller rosa för att det är sött. Anders fick bestämma, och han valde de beiga! Sketgulliga!

Efter shoppingen åkte vi hem till Ann & Anders. Där bjöds det på hemlagad pizza, jättegooooood! Parmaskinka, salami, kronärtskocka, lök, tomat, paprika, chevré, mozzarella & vanlig riven ost ovanpå, när den var gräddad hade vi ruccola på, fatta vad gott!!! Tyvärr var det inget vidare för blodsockret som sköt i höjden (9,8), så det visas ju tydligt att kolhydrater blir till socker för mig. Ngn gång ibland kan man ju unna sig....

Har förresten börjat dricka hallonbladste, det ska vara bra inför förlossningen och efteråt. Jag vet inte alls om det funkar, men jag har ju inget att förlora på att dricka det. Så jag kör på, börjar lite lugnt med 1 kopp/dag, men sedan ska jag öööka!

Nu ska jag krypa ner hos Dillen som gick och lade sig för 2 timmar sedan, jag var/är inte så trött....sov till 11.30 idag:O) Då kom Anders hem, då hade han gjort sin arbetsdag....hehe, själv hade jag som sagt inte kommit så långt.

PUSS!

Flänga & fara

Det ska jag & Dillen göra nu:O) Vi ska dra till Ann & Anders i Linköping för att fira Ann, som fyllde år för ca 1 månad sedan  (hon var faktiskt inte hemma då, hon vistades i Norge). Innan vi besöker dem blir det lite Ikea...ska inhandla 3 ramar, maddrasskydd, knoppar (kanske) & byta en lampa.

För övrigt ska jag nog inte ropa hej riktigt än vad det gäller blodsockret...innan frukost var det iof 3,9, vilket är lågt, på gränsen till för lågt faktiskt. Så då tyckte jag att jag kunde äta mackor, men se då sköt det i höjden, nej inte riktigt, det var ok, men inte perfekt.

Idag var betongmannen här, han sa att han absolut kan göra ett dörrhål i väggen, wiiie! Dock måste vi höra med ngt bolag som räknar på sådant där med bärande väggar och grejer, pust! Betongmannen trodde inte det var några problem iaf. Hoppas det blir av, då kommer det bli såååå bra, tyvärr väldigt dyyyrt också :O(

I morgon ska vi till Örebro och kolla in Fias nya lägenhet, nice nice!

Fredag blir det tacos med bror & Tove, hemma hos Tove. Bror min som bjöd över oss faktiskt, känns som att han har blivit stooor, lillruckel:O)

Det var alles.
Hörs!