1 år

1 år går såå fort. För ett år sedan upplevde jag en utav mina värsta dagar någonsin. Minns dagen så starkt att det känns som det hände igår. Vad man inte visste då var att jag idag sitter här med den tjockaste magen ever och känner hur det sparkar för fullt där inne.

Det var så här det skulle bli, tänka sig. Det är ju verkligen så att det man inte dör av gör en starkare, oavsett man vill det eller ej. Undrar hur livet ser ut om 1 år? Det visar sig.

Hederlig gammal förkylning

Ja, det är svårt att veta i och med att det är så skitigt här hemma, så kan det vara därför jag nyser och hostar. Tror dock att det är en liten förkylning, mest irriterad på hostan, som kommer på nätterna....sover ju sååå illa då. Annars kanske man fått en släng av svininfluensan?! Nerrå, skulle inte tro det.

Igår var vi riktigt effektiva här hemma. Anders jobbade, jag tvättade klart all tvätt, och vek in den också(!). När Anders kom hem slipades väggar, byttes golv, och sattes upp lister i dörröppningen i hallen, så nu är det tapeter, målning & golvlister som ska på plats. Sedan kan man nog kalla det ganska klart:O) Dammsugaren har tyvärr tyvärr gått sönder, jag blir så ledsen. Även fast vi sopar och torkar innan vi använder den så har slipdammet förstört motorn, bu! Den var inte gammal, fick den i födelsedagspresent ju. Dessutom är det dyrt med en dammsugare, och redigt trist att lägga pengar på. Men men...en ny dammsugare lär det bli inom snar framtid. Betonggubben skulle kommit idag också, men han har skjutit upp det till måndag, då ska han lägga ut ngn skyddande matta på golvet, sedan ska han göra själva hålet i väggen på tisdag.

Idag ska vi hämta ut banrvagnen, roligt, men oj vad konstigt....det är så sjukt nära lillans ankomst nu att ja, jag blir riktigt nervös faktiskt. Har alltid varit lugn inför förlossningen, men well, jag känner mig inte helt lugn inför den längre, även om jag såklart ser fram emot den, att få möta lilltjejen för första gången ♥♥♥♥

Till kvällen är vi bjudna på middag hos Calle & Sanna.Mycket trevligt, och skönt att lämna hemmet (läs svinstian) ett tag.

Hoppas ni får en finfin fredag!
Puss