Jag vill vinna

Uppdatering från en sjuk Ida, konstigt sjuk...sjukligt trött också. Ont i magen med spykänslor, har sovit i 14 timmar...men det är fortfarande kvar. Jag vet att alla runt omkring mig är magsjuka, så det är kanske bara psykologiskt?? Att jag inbillar mig...hur som mår jag inte bra.
Det är irriterande av många anledningar, det börjar dra ihop sig i skolan, och vi har inte många dagar kvar i salongen, dvs inte många dagar kvar att fixa sig ett diplom i försäljning. De 3 bästa får diplom, och den allra bästa får 15% provision på products! Det är nice, jag vill vinna, men jag är nöjd om jag kommer bland de 3 bästa...vilket är svårt. Det är verkligen en stenhård kamp. Huuu!
Annars ägnas dagarna åt att packa...så nedrans trist, därför ägnar jag också några minuter(?) each day till att sukta efter ett par Pertti Palmrothstövlar! Me want!
Jag böjar också få panik över hur min jobbsituation kommer att se ut efter skoltiden, mycket på gång men ingenting spikat...det känns som det blir blaha med allting. Blääää, och varför i helsike är det så dåligt betalt???
Puss hej.

5500 ord

Okidoki, nu har jag skrivit färdigt mitt specialarbete!!! Lite finslipning kvar bara, men orden är där...alla 5500st, det är så skönt att vara klar!! Att inte ha det hängandes över sig som det alltid annars är...nu kan man bara fokusera på slutproven!
Kvällen avslutades alltså med skrivande, och kinamat!! Stekta kinesiska nudlar med kött & kyckling, så himla gött! Nu till sängen, näst sista natten jag sover i denna lägenhet...sorgligt.
Puss hej!

3700 ord

Dåligt att Gathania åkte ut ur Idol, inte för att jag trodde att hon skulle vinna...men ändå, Sam kunde väl åkt...?!
Idag har jag bara packat och packat, även kommit fram till att sofforna kanske måste bytas ut...hmm?
Oh well, nu mat..
Tjingeling!