Jobb

Glömde förresten säga att förmodligen     har     jag     skaffat     mig     ett     jobb!!!!

Det känns lovely!

It never rains when you want it to

Tjollahopp!
Idag är en nice dag, dock är jag lite trötter...som vanligt. Idag var en kort skoldag (även igår för den delen), började med en två timmar lång presentation av Lina Fahlman. Hon berättade om sin salong, om sina produker och även en hel del om paraffin. Vi fick även testa paraffinbad, vilket jag måste säga var helt underbart! Även beskåda en ansikstlyftning, Linas ansiktslyftning, inget för de blodkänsliga! Efter det intogs en lunch beståendes av ett äpple! Nästa grej på schemat var produktprov i Kerstin Florian. För en gångs skull kändes det bra, det har gått bra på de andra proven, men den här gången kändes det bra från början (kanske är a bad sign?).
med raska steg försvann sedan Therese och jag till Dermarome för inköp av I.Dmake up och Decléorproducts, me like!
Eftersom lunchen inte blev så mastig drev vi våra steg mot ett mysigt café, vad hette det nu igen, Therese? Iaf så fyllde jag truten och magsäcken med en ljuvlig jordgubbssmoothie och en grillad focaccia, inte bästa dieten, men vad fan. Vi blev kvar rätt länge på cafét, tiden går fort när man har roligt!
Igår var en dag enbart för elaka jävlar som förtjänar ett hårt straff, och jag antar att jag är en elak jävel...för vilken pissdag det var. Ekonomi, trötthet...och sedan en utskällning på det. Tack, bra, hejdå. Vissa saker ska visst alltid hänga över en, det verkar inte bättre...
I morgon är det salong, mjaoo...det är väl ok, men jobbigt att jobba enda till 20.00. Syrran kommer förbi i morgon, då ska hon bli duschad brun, ja precis, helt brun ska hon bli. Hon tar nämligen studenten på fredag...och då vill man ju vara fin!

Elak seriefigur!

Jag måste bara få skriva några väl valda ord om plastikkirurgen Charles Randquist, i flera utav mina vänner bloggar framstår han som en härlig karl med sexappeal. Jag tycker karln var well, solbränd, alldeles för solbränd, backslick (går fetbort)...vårgrön v-ringad GANTtröja med ett ganska fult flin. Så tycker jag han ser ut. Ni vet på tecknad film när dem ska visa att en person är elak, så brukar dem flina fult...och då blänker det till på hörntanden, den känslan fick jag när jag såg Charles. "Jag heter Charles Randquist" PLING (nästan så jag hörde ett pling när det gnistrade om hörntanden). Elaka ord från mig, dock ska jag erkänna att han verkar mycket kompetent och duktig, riktigt duktig...och om jag ngn gång skulle vilja fixa ngt så är det han jag skulle gå till. Men ngt giftasobjekt var han icke. Så ngt frieri från min sida lär det icke bli. Hahaha.
Kyss