Fotont

Ja minsann, jag har ont i fötterna, men vad hade jag väntat? Dt är fanken en lång promenad jag går, men jag är nöjd...många kalorier försvinner (förhoppningsvis).
Idag hade vi undervisning utav en underbar dam vars namn är Lottie, hon lärde oss behandla fölk med Exuviance, drömmarnas märke! Det är verkligen superbra, det verkar så iaf! Så roligt att verkligen se resultat på det man gör, ofta kan ju det ta ett tag innan man ser, men nu såg man direkt!
I morgon ska vi göra massage och fotbehandling, det blir härligt för Therese att behandla mina stinkande fötter som varit instängda i ett par gympadojor i över en timme. Lycka till Therese!
Jag behöver nu lägga huvudet på kudden och sluta mina ögon, morgonen är snart här...inte uppskattad dock, men vad fan ska man göra liksom?! Hoppas pappa kommer snart också...så att han inte väcker mig sedan...
Oooookej då.
Slurp!

Tillbaka i storstaden!

Jaha, då sitter man här ännu en gång...i Sthlm, i Östberga, i denna tråkiga lilla kvart. Jag gillar Sthlm, jag gillar hur staden ser ut, och jag gillar tempot. Dock är det inte jag, jag behöver mer än tempo och fagra färger. Denna vecka är sista veckan innan sommarlovet, tjohooo! Det ska bli underbart skönt!
Jag kom för inte så längesedan hem hit efter att ha gått hem från skolan, det tog längre tid idag...Kerstin lurade på mig en omväg, över ett högt jäkla berg. Jag var inte långt ifrån att svimma, som tur är gjorde jag inte det och sitter nu här nyduschad med magen stoppade med yoghurt & gryn...och ett ganska belåtet grin pryder mitt face, fan vad duktig jag är!
I skolan satt jag i receptionen i stort sett hela dagen, fick smita iväg på tvp fotvård, en planerad och en inte alls planerad. Jag fick rycka in som tjaa...räddaren i nöden? Jag och Birgitta sålde dessutom en hel del, så jag tror minsann att jag har kommit upp i det berömda MVG i försäljning! Jippie!
Okidoki! Strax dags för sängen, måste lägga mig snart om jag ska orka gå i morgon bitt.
Puuuuusss!

Solsting?

Sådärja, nu har jag beställt diverse solprodukter från eleven! Jag ska minsann inte bränna mig och få cancer, jag brukar faktiskt vara riktigt dålig på att skydda mig mot solen, men nu blir man ju varnad every single day in school, så jag tänkte att det kanske skulle vara bra med lite spf 30. Vi åker ju utomlands hyfsat snart, förmodligen vecka 28, men det kan lika gärna bli vecka 27, wiiieee!!! Vecka 30 börjar skolan igen, då lär man ju få onda ögat från lärarna när man kommer med en friterad hud a´la grillolja. Well...jag vill ju såklart inte bli rynkig i förtid och ja, förstörd liksom...men samtidigt tänker jag att, fan jag är ju ung nu, jag vill vara snygg nu...inte sedan, men gärna det också. Hahahaha jävlar vilket problem alltså.
Nu ska jag nog gå och göra ngt nyttigt, typ putsa spegeln eller ngt...blev väckt 11.30, fattar inte att jag ka sova så länge!
Kysss!