Nytt

Morgonstund i Östberga

Hej hopp!
Sitter här i lägenheten i Stockholm och tittar ut genom fönstret, det ser lite annorlunda ut nu mot bilden ovan (så har det sett ut 3 av 5 morgonar när jag gått till skolan), nu är det verkligen fullt med snö, hur mycket snö som helst!! Jag måste erkänna att det ser vackert ut och framförallt så ljusar det upp lite i den annars så gråa och ganska trista miljön.
Stockholm ja, det är där jag är mer eller mindre bosatt nu, meningen är att jag ska åka hem på helgerna, men denna helg skulle inte A vara hemma så då tänkte jag att jag skulle spara ett par hundralappar genom att stanna, smart va?! Än har jag inte ritkigt kommit in i "stresstempot" som regerar här, vilket är skönt. Tyvärr så dröjer det väl inte länge innan man står och är förbannad för att det är 5 minuter kvar till tunnelbanan går, hahaha, lite skillnad mot Katrineholm. Missar man bussen där får man vänta i 2 timmar.
I skolan går allting bra, dagarna går hur fort som helst och man är superkoncentrerad hela tiden. Mycket nya ord, vet du tex vad förunklar och karbunklar är? Det är varböld i singular och plural, haha, weird alltså. men absolut skoj och intressant! Just nu håller vi på med ansiktsbehandling, och ska snart börja med fortvård. Man känner sig lite pressad på att leva hälsosamt, det måste jag säga. Vår lärare nyper oss i kinden och kan direkt avgöra om vi druckit tillräckligt med vatten eller inte. Sitter förresten nu med ett stort glas vatten och häller i mig. Ska även börja käka Spirulina (alger), hehehe....jättebra för huden vettu! I morgon blir det även en beställning av hudvårdsprodukter från märket "Kerstin Florian", verkligen superduper bra produkter. Någon dag nästa vecka ska jag och S gå till Gertab och köpa på oss ögonfrans och brynfärg så att vi kan färga er där hemma! Det är nämligen någonting vi redan gått igenom i skolan, har mitt första betygsgrundande läxförhör på det på onsdag!
Med de orden tror jag minsann att jag ska avsluta detta inlägg och gå och plugga lite, inte lätt att hålla reda på alla comedoner, milier och efelider!
Puss och hej!

1 år äldre


Så var man 1 år äldre. Ida; en 24årig flicka, joo det funkar!
Jag började min födelsedag med att äta lite kladdkaka, kunde inte sova, klockan var väl då ca 02.00...och till slut blev jag hungrig, och lite kladdkaka är ju aldrig fel. Somnade sedan in, men sov inte speciellt bra, vaknade till av minsta lilla ljud. Blev väckt av min darling klockan 12, som ringde och grattade mig, det gjorde han när han åkte till jobbet, men jag var inte så levande då. ;O)
Till kvällen fick jag besök utav familjen och Fia & lille Albin. Vad fick jag för presenter då? Jag fick 24 röda rosor, shotglas, örhängen, lotter (som jag vann 260kr på), läppglans (lancomes juicy tube i färgen "Lychee"), Kahlua & champagne och jag fick...hör och häpna, en resa, en resa vart jag vill, jag får bestämma precis vart jag vill åka!! Ojoj! Köpte även en smyckehängare i form av en tjusig lady till mig själv i present. Jag älskar födelsedagar! Det är så skoj! Tråkigt att det snart är slut på min dag...och ett helt år kvar till nästa, min kära sa att vi skulle ordna en till födelsedag till mig, kanonbra tycker jag! Haha!
I morgon vankas det fest, kommer ganska mycket folk hit, då både jag och A har fyllt, och så ska en vän till oss resa jorden runt i ett halvår...så vi har slagit oss ihop. Det ska bli jättekul!
Yes!
Puss och hej!

Det luktar kalas...

Hej hej!
Välkommen till min blogg, här tänkte jag skriva om sådant jag tycker om och sådant som berört mig. Just idag är en ganska busy dag, jag håller på att städa, min kära fyller år i morgon och då blir det besök av bla svärföräldrarna. På fredag fyller jag år, och även då kommer det folk, så det är full rulle just. Som att det inte vore nog med födelsedagar och annat så börjar jag skola på måndag, jag ska bli hud & spaterapeut! Jag är ärligt talat jättenervös, men det betyder bara att man är excited & focussed, right? Det ska verkligen bli jättekul, jag är superpeppad!
Yes, tack och adjö för idag!
Puss!