Söndag igen

Ännu en gul söndag har snart nått sitt slut, ganska skönt egentligen. Såklart är ångesten här med mig även idag, vill inte åka till Sthlm!! Vill stanna kvar här, och sova vår säng, den är såå skön! Jag vill sitta uppkrupen i soffan med en massa levande ljus och se en bra film...inte ligga i militärvåningsängen och kisa för att man inte riktigt ser texten på tvn. Haha, nu låter det som att Sthlm är jätteilla, men det är det inte...när jag väl är där trivs jag och har kul, veckorna har aldrig gått så fort!

Idag har jag gått en lång promenad, trots att jag har träningsvärk i vaderna (hahaha, från att ha sprungit 4 gånger i trappen igår när jag skulle ner till tvättstugan). Jag städat en himla massa, det blev fint, vill att det ska vara fint när min kära kommer hem. Han kommer i morgon han, men inte får jag se honom för det...nej jag får vänta till på onsdag, då kommer han upp till mig i Sthlm! Vi ska ut och äta ngt gött! Woohooo!!!

Jag måste få berätta hur duktig jag är i skolan, hade 2 prov förra veckan, och fick minsann MVG på båda, det känns så himla skönt! Dessutom blir man ännu mer taggad att göra om det! Skoj!

Nu ska jag egentligen packa min väska, men jag kan inte...eller det går i vilket fall inte så bra! Behöver nog inte så mycket med mig den här gången, ska hem nästa helg också!

Såg att VVK förlorade sin andra 5setare på två dagar, ganska knäckande för självförtroendet, men jäklar grabbs, ge inte upp!! Habo hade visst också en tung helg, storstryk av båda Falkenberg och Hylte...vilket jag bara tycker är bra. Haha.

Yes, adjö hej då hjortrontå!

Ångestdag

Söndagen är ju verkligen veckans ångestdag, något annat kan man inte kalla den. Man har ångest för gårdagens bravader och även morgondagens. Jag har ångest för att jag är lite seg idag, haha...festade lite och det tar ut sin rätt idag, allt man har gjort tar förr eller senare ut sin rätt, så är det. Har även ångest inför morgondagen, då ska jag ha min första kund, ansiktsbehandling inklusive frans- och brynfärg! Spännande! För övrigt så är min söndag gul, det är den alltid...i morgon är det måndag, den är röd!

I skolan går det jättebra, det är mycket att göra och vi blir fullproppade med informationen från sekunden man stiger in till man stänger dörren och går ut därifrån. Jag har som jag tidigare skrev min första kund i morgon, prov på tisdag. Efter ansiktsbehandlingen har vi lärt oss att vaxa, ojojoj...många smärtfyllda skrik (och många skratt)! Tycker inte att det är så farligt att vaxa faktiskt, men jag kanske tycker annorlunda efter onsdag, då är det dags för ansiktet och...det allra heligaste. Hahaha, jäklar alltså!

Igår åkte jag till Högdalen för att besöka en kompis kompis. Vi hade träffats en gång tidigare, så jag var lite...hmm, nervös eller något när jag begav mig av. Det hade jag inte behövt vara, för jäklar var roligt vi hade! Vi lagade jättegod mat, färskpasta med kräftstjärtar, ruccola och någon slags creme fraisheliknande sås, det var hur gott som helst, tillsammans med lite vitt vin. Tittade på melodifestivalen, vilket kanske inte var någon höjdare, så vi pratade en massa istället. Efter åtskilliga Bacardi Razzdrinkar begav vi oss ut, och hamnade på GötaKällare. Hoppade omkring där inne i drygt en timme och sedan hem igen och käkade varma mackor. Efter det var det tack och godnatt!

Nu sitter jag här och skriver, fast jag egentligen bör plugga, men jag har gjort det ett tag så en liten paus förtjänar jag faktiskt. Håller även koll på volleybollmatcherna, hmm...ser inte ljust ut för VVK, att dem inte kan ta och spöa de där jäkla Falkenbergsgrabbsens...

Jag längtar för övrigt jätte jättemycket efter min love, han är på Bali och kommer inte hem förrän nästa tisdag, hoppas han kommer hit då...och inte åker direkt hem till K-holm. Jag har iaf en överraskning till honom, hehe!

Förra söndagen köpte jag en jättefin FilippaK-mössa på Factory Outlet, och vad händer? Jag har tappat den, den är helt borta...funderar på att gå tillbaka till de affärer jag var i dagen den försvann, men finns det så snälla människor? Som kan ha lämnat in mössan i kassan menar jag...

Ok, håll tummarna för att allt går bra för mig i morgon och att våren är på väg! Det får för fanken inte bli kallt igen, det står jag inte ut med. Jag vill ha sol, bruna ben och solglasögon. Gå vid vattnet i Sthlm i klänning och käka en glass med solen skinande i ansiktet!

PUSS PUSS!