Äntligen här

Snart är det nytt år, visste ni det? Jodå, nytt år alldeles strax...det ska firas med diverse kända och okända personer hemma hos C & S! Trerätters och skumpa, mums!
Året som varit har varit ett mycket bra år, men jobbigt på många sätt...men ehhm...mycket utvecklande! Ny utbildning, nya jobb, nya vänner, nytt boende...blabla. Dock känner jag enda ner i tårna att nästa år är mitt år, det kommer att bli fantastiskt och jag har väntat på detta år hela mitt liv! Äntligen kommer det, äntligen är det mitt år! Woohoo! Åtminstone så hoppas jag det, hahaha.
Nyårslöften då? Jodå, det har jag. Ta körkort och det gamla vanliga, träna...
Kameran min är inte på G idag, så jag får fota ngn annan dag...men igår och för några dagar sedan köpte jag; en skinnjacka, 5 koftor, 2 blusar, ett par brallor, örhängen, linnen, strumpisar & socks,  Decleors duschgel & kroppslotion (heavenly!) & en klänning. Mycket va?! Herrejisses vad grejer....superskoj tycker jag!
Vad ska ni ha på er på nyår? Jag kan icke bestämma mig, men jag lutar lite åt samma som förra året....såg ut så här:

Hahahaha...hej svejs.

REA woohoo!

Yeah...REA är fun, eller, egentligen brukar jag inte hitta så mycket på rea just...men denna gång hittade jag en del, och en massa annat också! Supernöjd, ska lägga ut bilder senare....nu ska jag åka och ansiktsbehandla folk.
Kyss

Dagny

Hallå där och god fortsättning, som det heter.
Idag är nog världens segaste dag, Flanders är megabakis och ligger och spyr (kl är 14.45), och jag har inte så mycket att göra, dessutom ont som helvete i armen efter en vurpa igår. Haha...min armbåge är stooooor!

Julen är över för detta år, mindre och mindre julkänsla för varje år som går måste jag erkänna. Tror dock det blir annorlunda när man får egna barn, när nu det blir?! Vi firade hemma hos mina föräldrar tillsammans med Flanders familj, trevligt, men ändå tur att det bara är en gång om året. Mina systrar bråkade som aldrig förr (slogs och sade f-ordet till varandra) min bror hejade på och jag försökte hjälpa den som var i underläge *ängel*...some things will never change. Maten var god, men den tröttnar man ju på direkt iaf....jag älskar dock grönkål!! Det är det bästa som finns, I LOVE! Så jag fick med mig en egen bytta med det hem...mmmums!
Ja, och så var det julklapparna, jag är supernöjd! Jag hade tdligen varit snäll detta år. Vännerboxen fick jag, wiiehoo! En råsaftcentrifug fanns i ett av paketen, funkar utmärkt, har just tagit mig ett glas juice gjord på clementiner & melon, supergott! Sprit och godis var i en påse! Pengar & presentkort i kuvert! 2 böcker & en matvåg i andra paket. 2 kökslampor som jag önskat mig (haha, jag hade önskat mig en av Fredrik (Flanders bror), men Flanders hade sagt det till svärfar också, så jag fick 2), men ska byta en mot ngt annat fint. Fina lakan (svarta med guld), ljusstakar & ljuslyktor. Vin. Blommor & choklad. Superfina grejer verkligen! Tack alla!!

Andra ljusglimtar under julen är bla att mina kära vän har blivit mamma till en liten Molly (eller ja, liten och liten...närmare 5kg). Grattis till din superfina dotter iaf!
VVK har gått till Grand Prix, wooohooo! Då vet jag vad jag gör den 5-6 januari iaf!

Yes...nu ska jag checka Vänner!
Seeya!
Syskonen!