Atla

Min hund har dött. Det suger. Jag vill ha henne tillbaka nu. Jävla helvete.

Där drömmar blir till verklighet, där väntar jag på dig

image10
Nu är jag mörk...mörk som attan! Det blev inga Olsentwins här inte...men frisören sa att färgen skulle ramla av en massa, och sedan kunde vi lägga in de ljusa slingorna. Så vi får se var det slutar.
Vecka har varit hyfsat lugn, jobbat i salongen, och det är ju skoj som 17! I fredags blev det dock en liten irritation i skolan, på schemat stod det anatomi och alla hade tokpluggat till provet på Matspjälkningsapparaten. Så vi sitter som på nålar i lunchrummet och väntar på att vår lärare kommer, men inte kommer det någon lärare vid 09.00...så vi sitter kvar och väntar, klockan blir 09.20 innan vi får reda på att vi ska ha ansiktsapparatur. Schemat hade tydligen blivit ändrat för flera veckor sedan, men lärarna hade (hör och häpna) glömt att ändra det på vårat schema eller säga det till oss. Snällllt! Men men...så kan det vara, nu är det bara att börja plugga in kemin till på fredag.
Har för övrigt köpt utemöbler till balkongen, mysigt! Vi satt där ute och åt frukost i strålande solsken den här morgonen, såå gött!
Ikväll är det volleybollfinaler! Herrarna spelar sin andra final, Hyltejävlarna vann den första med maximal tur. Blä. Falkenberg bara måste vinna!!! Jag håller alla tummar jag kan för det, dem förtjänar verkligen att ta hem hela skiten! I damfinalen står det 2-1 till Sollet, vilket betyder att dem har chans att avgöra nere i Engelholm ikväll...men det tror jag inte dem gör. Det blir nog en 5e och avgörande match i Sollentuna.
Idag ska jag ta en långpromenad, städa och plugga......och självklart föja finalerna!
Kyss mig!

Onödig dag


Hade en sk. fnurra på tråden i natt, inte mycket sömn blev det...ca 3-4 timmar, jobbigt. Kommer till skolan för att få veta att jag inte har en enda behandling på hela dagen, JOBBIGT! Men jag fick också veta att jag är ledig i morgon, INTE JOBBIGT! Följer nog med min karl till Norrköping i morgon, han ska skriva upp för motorcykelkörkort, spännande...men jag vet inte om jag vill att han ska klara det ens. Farligt med motorcykel ju...
Fnurran vi hade på tråden är för övrigt löst och utslätad...finns inte där längre.
Nu ska jag sova, är besviken på att det inte är Desperate Housewives på tv, bara fu**ing ishockey.
Godnatt!